webdesign

Maatwerk Webdesign

Wij denken met u mee wij zijn daar ook flexibel in u mag zelf met een template komen of een globaal ontwerp, wij willen ook zelf een volledig ontwerp maken het is volledig aan u. Onze doelstelling is om originele websites te ontwerpen die goed bij het bedrijf of klant past. Wij maken levendige/dynamische websites ook wel genaamd web 2.0.

Het kan zijn dat u uw huidige website graag zou willen uitbreiden met bijvoorbeeld extra pagina’s of een database koppeling. Ook dit doen wij graag voor u.

seo

Search engine optimalisatie

Natuurlijk wilt u graag dat uw website goed wordt gevonden door zoekmachines zoals: Goolge, Bing en Yahoo. Wij optimalisen uw website voor zoekmachines zodat er meer bezoekers via zoekmachines op uw website terechtkomen.

websecurity

Beveiligen van uw website

Dit is zeker een gebied waar veel webbedrijfjes tekort in schieten. Wij bouwen standaard websites met beveiligingsmaatregelen, dit om achteraf prolemen met de beveiliging te voorkomen. Ons motto is dan ook voorkomen is beter dan genezen.

Heeft u op het moment al een website maar weet u niet of deze wel veilig is dan is het natuurlijk ook mogelijk om door ons een beveiligingsaudit te laten doen.

websecurity

Wij zijn flexibel en input van de klant is altijd welkom

Als u zelf goede ideëen heeft voor een website of webapplicatie dan voeren wij dat graag voor u uit.